fredag 19 november 2010

Coola sidor!

Fick just ett tips; http://www.video2mp3.net/index.php där man kan konvertera ljudet från en YouTube-film till en mp3-fil - coolt! Prova du med! Nu kan du lyssna på alla dina favvo YouTube-klipp på din mp3! (eller gör alla redan det, är det jag som missat detta?)
Och sen klev jag vidare i cyberrymden och hittade till Adele's hemsida http://www.adele.tv/ - hon kommer med nytt album den 24 jan i UK och 22 feb i US! Hurra! Äntligen, jag har väntat i mer än två år. Hennes röst är grym, och sångerna lika så, så lyssna på henne på Spotify eller YT vettja för en härlig musikupplevelse!

Och nu till det bästa - Foo Fighters jobbar på en ny skiva! Mer än HURRA! Väntar bara på att deras turnéplan ska komma ut så jag kan boka biljetter till nånstans..pepp!
Just nu kollar jag in i deras studio live på: http://www.foofighters.com/us/news
Älskar dessutom USA för att de spelar FF på radion på min favorit rockkanal :D
Och här är sångaren, Dave Grohl, som jag tänkte gifta mig med. Men vi får se hur det blir; http://www.rcarecords.com/foofighters/foofighters_rollingstone_nov2010.bmp

Mina bästa tips för stunden!
Snart är det kväller. Är rätt trött efter den här dagen. Pjew.
Idag har jag spelat piano, det var kuul! Och mer ska det bli, måste bara köpa ett skrivblock som jag kan skriva ner texter och tabs i. Finns en skrivare här, men den funkar aldrig när jag vill att den ska göra det...Kanske köper jag en billig gitarr oxå. Måste kolla upp var det finns nån musikaffär här.
Hoppas ni alla mår bra!

1 kommentar:

Sara sa...

Härligt att ni har ett piano! Köpt en gitarr! GÖRT! :D Saknar dig!